En Super Avrıl Fan Sende Bizden Olmak İçin Önce Üye oL !! |
|
| Dev nick arşivi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
zяtapoz Avril Manyakııııı
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 114 Nerdensin ? : Uzay Lakap ? : zяtapoz Ruh Halin ? : Müzik ? : Punk Kayıt tarihi : 17/06/09
Karekterin Çalışkanlık: (100/100)
| Konu: Dev nick arşivi Çarş. Haz. 17, 2009 10:36 am | |
| +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+°
(h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h)
(%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%)
(l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l)
Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz.
Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere.
Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy
Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.
°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°
(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)
(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)
Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.
Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar
(u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!
Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.
Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.
Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!
×÷·.·´¯`·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`· .·÷
BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!
Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir...
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...
BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!
9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.
Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor..
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce
Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim...
Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.
(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)
Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.
Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter...
ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM
GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn...
Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar
Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti
Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!
Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR
•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?•
MSNDE NİCKİNE TÜRK BAYRAĞI KOY msn nick bölümüne geldiktem sonra kopyala yapıstırın kodu ¤ ·$4(TT)
•-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм ----------------------------------------------------------------------- # ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯)) ------------------------------------------------------------------------- Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır? ---------------------------------------------------------------------------- | ¤ۣۜ..¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ..¤ ---------------------------------------------------------------------------- ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm -------------------------------------------------------------------------------- Bu can sana kurban... ------------------------------------------------------------------------------ And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you ------------------------------------------------------------------------------- ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ ------------------------------------------------------------------------------ «« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »» --------------------------------------------------------------------------------- Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм... --------------------------------------------------------------------------------- phichliq parayla olsa gene yapardıq --------------------------------------------------------------------------------------- ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Şeytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ ----------------------------------------------------------------------------------------- I'm 98% beautiful and 2% crazy...... ------------------------------------------------------------------------------------------ ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░ ------------------------------------------------------------------------------------------- §ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ® ------------------------------------------------------------------------------------------- ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ ------------------------------------------------------------------------------------------- »¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦« ------------------------------------------------------------------------------------------ tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk?? ------------------------------------------------------------------------------------------- ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ê η ط ê я τ α иє s ê s ê η -------------------------------------------------------------------------- (*)£®дy(*)™ ((ADI ERAY OLANLAR İÇİN KOYDUM)) ----------------- --------------------------------------------------------- BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN -------------------------------------------------------------------------- BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ... -------------------------------------------------------------------------- SENİ KENDİME SAKLADIM... --------------------------------------------------------------------------===>>>ONLY_YOU<<<===
-------------------------------------------------------------------------- '' »¦« bÿ©râzÿbïkè©âgââÿ »¦« '' -------------------------------------------------------------------------- ƒσяєωєя ℓσνє -------------------------------------------------------------------------- Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır.. ------------------------------------------------------------------------- ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ ------------------------------------------------------------------------- [_bring_me_to_life with your love_] --------------------------------------------------------------------- U.F.O Gören Masum Köylü ------------------------------------------------------------------------ ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคสt Ŧ๏г א๏ย ------------------------------------------------------------------------ ''l๏שє เร ส๏tђเสﻮ ฬђคt เt รєє๓ร' ------------------------------------------------------------------------ N α ρ ѕ т є я - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ² ------------------------------------------------------------------------ ♯₥.£.®.ŧ♯ -------------------------------------------------------------------------- I hope the people haven't bird flu(h5n1) ------------------------------------------------------------------------- Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ ----------------------------------------------------------------------- ©®UzMaN®© ----------------------------------------------------------------------- ·#ۼ∂Ģl٤-ﻉΨ生
°«[Cã§ãÑøvã]»° /¯ ®øMëø ¯ / { §@Ñ@L ßø¥ } ¯`° ¢åPkIÑ° `¯ { D£vÎL } [[[ ®øßiÑ ]-[øøD ]]] ¯°²¤ m¥§t£®¥ ¤²°¯ [[[ åñGëL]]] Rë@LL¥ LøVë °±° Lµ¢K& °±° {{{ Gë¢ë Kµ§µ }}} ± A§L@ñ ¥ü®ëK£î ± ¯°¯ `§T@® W@®§` _°_ ¯°²¤ ]-[îPî ØñLîÑ€ ¤²°¯ { PL⥠± ßØ& } [[[ ¤ TîîK¥ ¤ ]]] RøÑ@LDø ° 9 ° ¯°²¤ Më®MåîD ¤²°¯ L@Cø§Të___® ÑîKë___® {{{ €ÑtëL }}} Dëãt]-[ WøM@ñ / ßø¥ ¯°²¤ PøKëMøÑ ¤²°¯ °-_-WøLF-_-° ±± M€®¢ëDë§ ±± °°°Fø®€v€R LøVë°°° ¯°²¤ DëLî ¥ü®ëK ¤²°¯ [[[ MëMøLî ]]] ¤°± ¢®@Z¥ ±°¤ °°° §îRîÑë °°° ¤¤DîåB£Ø¤¤ °°°F€ñ€rßâ]-[¢£°°° ~~߀§îKTâ§~~ ««Gå£åTå§åR奻» «W€bM@§Të®» ¥åKı§ıK£ı P®ëѧ ]-[øø£îGåÑ M€T壣îCå :::]-[µñTë®::: °°§]-[åDøW°° «««DåMî€Ñ»»» Pø££îC€ ²°°¹ ¯`°D®åCµ£Ã°`¯ «±°::R€î§::°±» §åVåG€°Gå®DëÑ §Cø®PîØñ§ *´¯`*ßøZKµ®T*´¯`* ««£ôV€®»» -¬=©ÄÑåVã®=¬- ¦¦¦-}-{øKkÃßãZ-¦¦¦ ±±«[Pâ£&Ä¢Ø]»±± ´¯`§µPë®M€ñ´¯` ´¯`§µPë®G´¯` ¯`°²¤ßÄTmëѤ²°`¯ ¦~° Pî§KøpÂT °~¦ *´¯`*©Ä§µ§*´¯`* 椺{Gµ€§T}°²ºæ ¯`*Gµë§§*´¯ *=¤º°GëZgîÑ°º¤=* ~^~[ßô©ëK]~^~ (¯`'·.«P£å&€®».·'´¯) ¯`'·.Fë®®ãRî.·'´¯ ¯`°¤º²«Pø®$]-[뻤º¯ ®~~ßµ®§â²ººº~~® «»Mµ®å']['«» ßê$îKTâ$ Çâ®$ *´¯`*ÂpØ££ø*´¯`* ~}-{âîM ®ëVîVø~ «U|_']['®Ä¯Ã§£åÑ» ']['øMm& ¯ }-{î£FîGëR DøÑñà Kå®ÃÑ ®ÃLp}-{...LâµRëÑ «{ÑîghT Rîdë®» «···ºFI2èéDøMº···» !!^!!@Liéñ!!/^!! #^^prøÚd³GÏ®£° ''DéVi£ of ¥Oú® héå®'' {{ UncONscıOUS }} ~W¥¢£€ff~ v~ÃfRåiD ¤f L¤/é~ 7']['h }-{øµ§ë ']['â®Kã][ Mµ§']['@Fâ §â][å£ Dا'][' GôK}-{å][ Â}-{m€'][' €ß®µ Få']['m ¥$€ °M€£']['ëM° °²¤PîÑâR¤²° ±Di)_ëK± ç)_ı ««GíZëM»» [[[µZÄ&£ı]]] C£µBbë® ¬=椺²°`JíGø£ô`°²º¤æ=¬- Díë§È)_ ']['®íBµ][ ¢Ø©µgµ Dâ£Gı¢ D®âgØÑ G£âd¥â']['ö® ']['ë®Mi][ª']['ôR §âVâ$¢ı §ëMpÃ']['îK ®ØmÃñ']['ík Ù']['âÑgé Kâ®íZmÃ']['íK §ø§&ë']['íK *´¯`*KôKô][å*´¯`* | |
| | | zяtapoz Avril Manyakııııı
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 114 Nerdensin ? : Uzay Lakap ? : zяtapoz Ruh Halin ? : Müzik ? : Punk Kayıt tarihi : 17/06/09
| Konu: Geri: Dev nick arşivi Çarş. Haz. 17, 2009 10:37 am | |
| Yollar ayıRmışsa biLe bizi, KaLpLerimiz ayRıLmamaLıydı ßu Senin saDece bahanendi !!!
söчleчiп düşmaпlara
_u s l u _ olsuпlar ;]
чalan da olsa mutluyum .. bu bana чeter . # ч e t m e L í . .
Son siqaramsın veremem ellere Çekmeчe kıчamam içime Ben чanmışım чakamam seni de (!)
sOn biR defa qeL sarıL boynuma ayrıLıktan bahsetme ya da qit kendi yoLuna...
matematikten ne kadar anLamıyorsam aşktanda o kadar çakmıyorum
SeyTnDa méLénkdi.. ama ißneLik éTTii.. (!)
Nedeni niyesi yok arama sebep aşkıma Sevmişim işte ..Ötesi yok...
Kopamam Senden..!
Her Son Yeni bir başlangıçtır aslında..
öмяüмü öмяüηє кαтαя вєкℓєяιм
Gözlerimden gözlerine Ellerimden ellerine Kalbimden kalbine kilit vuracağım…
"Unutma gönül bırakmaz aşkını severken..."
gönLüme huzuR veren birini seviyoRum (: Bana iLk kez aşkı tattıran insanı.. Herkezden çok sewiorum <3.
[ Hic qitmesin] [ Hic bitmesin ]
Ték Gerçeq*m
“Geçmiş” dedim... Geçmedi... “Gelecek” dedim... Gelmedi...
Sn yanmdaSn ya qeRisi boS .
MeleGin seninLe huzurLu seninLe aşk'ı buLdu..
Tanгı koгuгmuş чa sevenleгi [
İdaree edemem anne çekemem anne
0lmuyor birtanem. 0Lmuyor..
majyak yabDın Die gsL mi oLdn ? sn makyaj yabsanda aynı b*ksun
Nedensiz sevdik biz.. Nedensiz ya$adık.. Seni nedensiz SeviyoRum Affet beni !
ßekLedigim sensin...
dü$Leяimden dü$mek üzeяesin sev*diğim.
yaLanLaяını sustuя aяtık ! .[
usuLca topLuyoяum yüяeğimdeki sen`i.
Ben hayattan sadece seni bekLedim.anLamadın
sen ke$ke'm değiL.[ iyiki^m oLacaksın
canın yok aяtık. ama sen.. ya$ıyoяsun haLa.. ;[
eLLeяim penceяeye yapı$ıyoя. geLen Sn değiLsin !
an geLiя unutmak isteяsin..
heя soLuk " s.e.n " kokuyoя .
ßu ßöLe oLmaDı DuR Daha TeKmen ATıLmaDı xD
ßıRaKıp GiTsem ßu DiYaRı ÜzüLüRmüsün Ki??
UzaK oLsamDa Sana HeP aSıK KaLacaqım Sana <3
[ИσLεмαИ!α]
»Oρтιмιsт«™
яä¢нεиđ_εиgει™
akLım TaKıLdı
Sni sewioRm herSeye Raqmen.
тαяіfѕіz вu ѕєvdα ...
Sıcak Bir Gülüştü Düşlerimi Süsleyen <3
Ayяılıкlaя вiтincє hαвєя vєяiin
¹º§µz ølмªz...!
Sarışın mavi gözLü japoN bi Zenci istiyoRuzz xD xD
KaLbimdeki acı bitmeyecek mi AğLayan şu yüzüm güLmeyecek mi?
Kanka demekLe kardeş oLunmaz !!
YoruLdum arTıkk ! YéTér Bu kaDar HasréT Bu kaDar aCı *
eRiRse ßu Ka$*rLaR ßizim ManiTaLaR ßizi Hiç ALdaTmayacakLaR
•·.·´¯`·.·• єภ ๒üyüк คşкı๓ รєภรเภ•·.·´¯`·.·•
ßnm qönLüme dü$tün anLasana..!
yüReqim saßReT ..
HerşeyimizLe uyumLuyuz öLümüne dostuz..
Sen yanımdAsın ya..Gerisi boş..
BizimLe yaşasın bu sevdA..
Sєviчoгum
Bir bakışın bir ömür bana yeter ..
Hєp кöя кüтüк * sєviyoяuм
Canımın Yarısı. . Ömrümün Tamamı. !
néLér göRdük Be Çocuk. büyüMe oRtam Bozuk .
ღ°•.♥.•°ღ adınız ღ°•.♥.•°ღ
KuRan çaRpsnKi ay Law yu
δΦΠ_ДδкIШδIΠ
Yeni SevqiLi BulDm die Hava Atıo BiLmioqi EsqiSi YeniSine Kaç Bin Basıo xDxDDDD | |
| di'li geçmişten tek yaramsın sen...
inanırdım duyduğum her söze bir zamanlar saflık vardı.
Kimse kimsenin herşeyi olamaz mışşş....
Gibiler ülkesinde Gibi gibi sevme beni..
aTEşe DayAnaBİLecEğiN kAdAr GüNaH İşLeEe..
SEvmekTİr İnan İnSAnı YAşaTan, SEviLmeK DEĞilDir İnaN....
hayat kısacık birkaç düzine yıldan ibaret hayat değerini bilene en büyük armağan, bilmeyene en büyük haram........
Şeytan seni aldattı diye kızma ve unutma, Hırsız boş eve girmez.. .
İçinden geçtiğim insanların hiçbiri,bilmez içimden geçenleri...
Yarım kaLan DertLerimin Son çekimiNdeyimmm
Varlıgınızın varlıgı kibritimin dumanı kadar agırlık vermesss
kendini bilen baruT Aşmaz ateş sınırını.....
Hayatım melekler tarafından sansürlenmiş,her kelimem bip bip...
gözlerin fırtına bnde fırtınaya kapılan bir tekne fırtınadan zaten yemişim bir darbe sen vursan ne yazar bir tekme
9 ay annemin karnındaydım,ölene dek babamın omzunda...
herkes kitaplarda aramış AŞK'ı ellerinde yığılı kitaplar içinde AŞK yazılı ama kimse anlamamıs AŞK KALP'te yazılı | |
| καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм...
ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм...
кÖІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа...
оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qöЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк...
вuqüиIєЯdє γєиі новім ѕєиі ϋzмєк кєиdіиі вuиа аIışтıЯ zоЯuм аЯтıк...
ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..!
ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ...
υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ göиdєЯміŞsіи...віЯ Đüşüи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи
Đüиγаγа иєfЯєтіиі кυѕмак мı γаda ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς...!
ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ...
єℓєşтιямє вєηι,вєğєη∂ιуѕєη тαк∂ιя єт...нσşυηα gιтмιуσямυуυм кαƒαηα тαкмα ѕιктιя єт...
nasıl sensizliği ben yaratmadıysam,tadacagın bensizlikte benim eserim olmayacak...!!!
düηüη нαтαѕιηι вαηα ѕσямαуιη dσğяυ уαηℓιş dιує αкℓιηιzι уσямαуιη çαℓιşιη
кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм
вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα...
Herzaman seninleyim dediğin gün bile yanımda yoktun....
bırakıp giden bir gun dönmek ister !! bırak dönsün ne kaybettiğini görsün...
"Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş... "
Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...!
Gerçek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım. İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin....
Gideceğin yere beni de ***ür sewgili sorana başımın belası dersin!!! | |
| Konu: Geri: Dev nick arşivi Çarş. Haz. 17, 2009 10:38 am | |
| Dövme dizini ben döverim kızını... hey!
Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım....
Umut nerdesin,yine bittin,ben seni göremeden....
Nerdesiniz güven abideleri (he) cesaret haylazları? Gösterin bana 62′den tavşan yapan o hokkabazları.
Aşk yok artık kalmamıs bu devirde deme vardır hak yeme ara bul ara bul ara buL...
Küfür etmektense bırak Sago sayfa boş kalsın
Bana iyi rol verin, Amacı var yapılan her eylemin!
Israr etme gelemem senlen duymadın mı yollar kapandı selden nem kaptın yelden, her geçen gün daha çok soğudum senden Karakterindennn...!
Ateşe verdim evleri ağır ağır yürüyorum Ateş içimden çıktı artık ben ateşten geçiyorum Artık seni sevmiyorum…
Halimi anlayan yok yaşamak ne zor iş imiş Halimi anlayan yok arkadaş Yaşamak hayli zor bi zanaat..
Eli uzun alemin, cebi de tenha, sivri dillerin alayı Kesilir AnLaa
Büyümek İstemıyorum ANNEM BABAM yaşlanır...!
SiLdim Hayatımdaki malları .. | ÖnümüzDeki Kolilere Bakıcaz '^ |
TeST SoRuLaRıNDaN Teq FaRqN SeNn HiÇ DoĞRu SeÇeNeĞiN y0q..(=
bNa hWa atJmmM di€ kNdini kSmaa dMarlarNdaqi kanN bLe bNa haSsDaa... [=
İstisNaNı b0zabiLeCek ték kaiDeyim..! xXxX!
BeηiмLe Oyuη Oyηaмak ; AzraiL'deη Borç aLıp ,ŞeytaηLa Kuмar Oyηaмaya Beηzer . . . !
iÇmdéki Séni öLdrMéyé cLstkca ^ dmarLarm kazınıyo ^
Yazılmayacak artık sana dair.. Hiç bir cümle.. Hiçbir kelime.. Hiçbir hece.. Hiçbir harf.. Hiç bir... Hiç..
GüZeL gÜLüşLeRiMi ÇaLdıLaR ANn££eee...
●●●мυтℓυℓυк вιℓє α¢ı ωєяισ ¢üηкü ѕσηυ ωαя вιℓισяυм...●●●
$eYtaNmIsIN? MeLeKmİSİn? SaNkİ ßeNdEn YüReKLiMiSiN?
insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT !
[[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..<==]]
ÇoK öZüR DiLiOrUm ELLeRiNi tUttUğUm iÇiN... ÇoK öZüR DiLiOrUm gÖzLeRiNe bAkTIğIm iÇiN ÇoK aMa ÇoK ÖzÜr DiLiOrUm SeNi İnSaN yErİnE KoYuP SeVdİğİm iÇiN..
çoK korkyOrdum sOnnda sNde qidersiN die qiTTin iştee qiTTin...
DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM...
SöyLedikLerimden Çoq SakLadıqLarımda SakLıyım.. Ve qizLediqLerimde qizLiym.. Beni anLamaq için ; KonuştuqLarımdan çoq.. SustuqLarıma kuLaq werin !!
héRséyé Raqmén hayata qüL
| Duy artık yüzüné bakaRkén içimdéN attıqım çıqLıkLarı séni sewiy0rum diyé...qöRsen aNLamazSn... aNLasan aLdırmazSn.
ßir qüLümsemen bana yetior !! O qüLümsemen ßeni sana a$ık edioR.[qözLeriim] sadece Senii qörüyor !! [KaLbiim] sadece sana atıyoR.
ßi biLsén icimdéKi Sén*in déqéRini.. </3
aNNeEe...!! SeNiN iÇiN YaRıN Ne qaDaR aYDıNLıqSa BnM iÇin eN aZ o qaDaR qaRaNLıq
SaĞIm SoLum öNüM aRqaM NeReYe BaqSaM ŞeYDan uZaq DuR BeNDeN
ßu yüRêq iLq dêFa buqüN qıRıLmıyoR ... ßên unuTTum dêSêmDê yêRin haLa doLmuyoR ...
[Tekel]inLe tuT eLiMi[aLkoL]LarıNa saR ßénİ n[éFés]iNe biLe muhTacıM
haDi ßén küçükkéN MıknaTıs yuTmuşuM biLinçSizcé!aMa héRkésDé ßi Parça DémiRmi yuTmuş géLén yaPışı0 giDén yaPışı0
aŞk kötü biR şaka.anLamaya caLısma
sHeN..O..Siz..oNLar..benSiz mutLuLar..
qanqa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !...
...:::ღ Kötüler sevilmezz .. Ve bende sevilmedim ღ:::... ...:::ღ Adamına göre olamadığım için midir ? ღ:::... ...:::ღ Yalakalığı benimseyenler sevilsinღ :::... ...:::ღ Ben buyum kimseye ihtiyacım da Y-o-K !ღ :::...
$iit... SéssizLik. A$ık Mı OLuorum N..?
| varmı hic kullanılmamı$ sıfır ßir yürek (!) |
dünde-->sen bugnde-->sen yarında-->sen umutta-->sen hayaL de-->sen yakmda-->sen acımda-->sen yasmda-->sen huzurda-->sen günmde-->sen gecmde-->sen içmde-->sen dışmda-->sen öLmde-->sen yaşamda-->sen
Cafe crown gibi içimi ısıttın,lipton ice gibi sogutma sakın,hayatın tadı coca cola falan deil sensin..Bi biskrem versem benm için GüLerMiSiN
aLkoL hO$ OrtaM Lo$ dinLe ßEni HerŞey ßo$ KİmsEyE inAnMa KimsEyE güvEnmE Kendİn cO$$...
qeLme..SewMe..aCımA..HisseTme..DEFOLL..!
.....kırık bir aşk.............hikayesi bu... ..umutsuzluklarla..........ve hüzünle dolu... güneşinden yoksun; umut, bulutlar ardında gökyüzü kapkaranlık ve biz burada ışıksızız yollar aşılamaz türden, ufuklar bizden uzak .bugünler mutsuz ve yarınlar çok umutsuz ...amaçlar belirsiz ve araçlar çok yetersiz .....görüşebilmek zor, görüşmemek zor. .........sevebilmek ve de sevilebilmek, ............ne kadar mümkün sence? ...............ne kadar olası bu düş? ..................birleşebilir miyiz? ...sen-ve-ben .....bir gün! .......?
Dingonun Ahırı diye ßir fiLm çeksem oynar mısınız ?
1 cümLeLiq yanımdaydın zaTen…!
Üyelik tarihi: Jan 2009 Üye No: 43588 Yaş: 17 Mesajlar: 26 Konular: 8 Tecrübe Puanı: 1 elma shekery is on a distinguished road
100'ℓєя¢є ιмσ ηι¢к
sHeN pHen = biSiS sHeN – pHeN = hiÇiS sHeN x pHeN = heRşeiS sHeN / pHeN = böLüneMeiS
AsHqıN foRmüLü= Küfür Ettiğim İçin Özür Dİlerim x ****² x ****³-½ ½+[(Küfür Ettiğim İçin Özür Dİlerim x ****²) - (Küfür Ettiğim İçin Özür Dİlerim - Küfür Ettiğim İçin Özür Dİlerim+½)³]²**** x ****²x ****³-½ ½+ aq Taa ...
qiMsE deiLiM qiMseLe deiLiM qeNdyM deiLiM qenDyMiN hiC deiLiM Burada deiLiM orDa hiC oLmıcaM
söLe söLe seVmioruM dee..yaq caNıMı aLışDıM saDen seNsisLiqee..! x[
o.O aHırDaMı büüDüN ne Bu maLLıqh^^ o.O | |
| ... * │...::ewdiinin aDı :::...│ * ... uиuтавіζмэк мі [ ؟ ] ѕэйі аѕζа [ !! ] sendeen ayRLmam sensıız oLamamm sozLerı hep yaLann ,, bndee deRdım qeL zamn qıT zamn . . . oLum abaRtı senn neınee ,, beynın sahıP senıın abarTı qenınee ,, Benı coPe admaqK senn ne haddınee ,, Sen zatn Coptesnn baRı bnı Cekmee . . | Sna beddua etmiycm .. Ama ALLahndan buL ] чıLLαr sonrα dα iLk günkü gibi αşık kαLαLım.. ηefesimsiη.. seηiηLe αηLαmLıчım beη * SenDen ÖqRenmişTim Sevmeyi .. Şimdide Senden ÖqRenioRum Terketmeyi ..! ' saнтє dosт qozyasıиı qєяcєк dosт isє qozyasıиıи sєвєвıиı sıLєя !!!... Geldin чa ,, şmdi herşeч güzel seninle . Yürümenin , konuşmanın , nefes almanın bi bşka anlamı vr artık . Sn varsın чa ,, herşeч bambaşka gözlermde .. Hatta kendimi bile unutuчrm seni düşünüчrm die .. ~ ~ SakLa Kendine Sewqini .. Çakma SewqinDe HayaTın qißi ... ZorLαsαndα αnmαz αdını diLim.. Gideni sαnmαki özLer bu gönüL ..Unut diyordun yα ''unuttum'' işte !.. Ne Kαdαr uzαgα gitsem yine kαrŞımdα sen ; biLmiyorum düşlerindemiyim ESKİSİ gibi !.. Duymαk İsterse seven sevdiğinin feryαtlarını .. SeviLen de duyαrmış,Kαlpten içi sızLarmış.. SöyLe SEVİLEN ! duyuyor'musun FERYAT'LARIMI ? Geveze SusuşLaRını biLe ÖzLedim ^^..! xL :] Bαnα o'nu sormαyın; unutmαk İstiyorum. Artık HαtırLαtmαyın; unutmαk istiyorum. Kαlbimi kαnαtmαyın,dünyα'mı kαrαrtmαyın, o'nu hαtırLαtmαyın. O'nu unutmαk istiyorum ! [c=13] ~ Kαdєяiмdiη ~ [bénim sevdαm bα$kαsınα hαRαM ] [/c=10] ~Sigαяαmı Чαksαn BoğuLsαk Beяαbeя..~ Hep αyNı düşüN peŞinde söLe Ne vαr içinde ? [c=1]Bizi Kimse Ayırαmαz !.. Bir [c=4]Allαh[/c] vαR o'dα [c=4]kıyαmαzZ.[/c] *Kαlpsiz oLsαndα bαnα söz werip kαçsαndα beni sevmesen istemesende seni çook özLedim yaRamaZmıŞım ! ==> HéR zamaN HéR yéRDé...xD ŞımaRıkmıŞım ! ==> éH Pék Dé yaLan DéqiL...xP SivRiDiLLiymiŞim ! ==> LafLaR ayNéN Cuk Diyé...xD xD kiNciymiŞim ! ==> ßiLmém SanıRım...xS HavaLıymıŞım ! ==> kaRDéŞim akıL vaR maNtık vaR...xD DéLi éDiomuŞum ! ==> ßén akıLLımıyıM qiE...xD xP kaLpSizmiŞim ! ==> taŞ mı Sanki...xD uyuZun TékiymiŞim ! ==> DoqRusu ßaya ßi éDeRim...xD xD kénDini ßéqéNmiŞmiŞim ! ==> HéRaLDé ßéqéniCém...xP xP aSqımızne kadaR büyük oLuRsa oLsn kaRşımızdaki inSan bize yaSaksa kaLbimize diRenmemiz qerek.! nasıL biR hikaye bu daha dün sevgiLiydik bu qün iki yabancı... ne oLrsa oLsn beni sevmeyeceksn biLiorm ama ne kadar Lanet etsem de kahretsn anLa bn seni seviorm haLa ..! Babam ağzı bozuk olandan haz etmez baba bu kez affet ama bunların hepsi aynı b.k! GiTme Dié Sana SöyLe Az mı yaLvaRdım Seni Coq SEvDim aMa $imDi SenSiz kaLdım ! heR rüyada şiiR qißi qösLerN.. ßeni bıRakp qidi$in SanMa ki ßenım biTi$im... faRknda biLe deqiLSın ama Senin ßöyLe son sewiLi$in ! o BeniM dünyaM ^^ kaLbiMin sevqiLisi ^<3 *Hayatım Bu kadar sıkıcıyken Bi de Millete Karşı Mutluluk Maskesi Takmak ßana göre değiL ^^ qeLmeyenim hayaLLermLe birLkDe beni kaLbmDen vuRdu.. suS diOrm knDime bunCa konuSan vaRken Sen Sus...!! Senı Sevenıde Senıde Sevmıyorum ! чoLLαя αчrıLıyoяmuş deLi qißi sevsen ßiLe ... SiL ba$tann ba$Lamak geRek bazenn! SiLdm 1 ba$Laması kaLdı ;D éRkékLér qißi savunamadıqın a$kın iÇin $imDi kaDınLAr qißi oTurDa aqLa (; Dün bni sefioDn buqün onu seFiosn yarn Kimi seFcekSiin ? zmnSız Swdi bu kaLp Beklenmiyor muydum,kalbini mi yordum ? Bunca iş güç arasında ? *Doğruyu gel sen söyle,yanlışı nrde yapıyorum ? (: Masallarda hp asıl kız sevilirken üşüyen benim ellerim oldu.. bir eL tutmak istersin ya bazen yada birine sarıLmak işte tam da öLe bi anda tam da öLe bi gecede öLe bi soğuk oLur ki dünya öLe bi donar ki kaLbin cehennem biLe çözemez artık o buzLarı. чer iz чurt unutmakmış Hiç ` farkında bile olmadan ´ Hep ona ` u ч a n m a k m ı ş . Bir dertli bu чolcu bu gönül Hangi durakta sabahlarmış # Onun ruhu bile duчmadan ´ sessiz ağlarmış ¨ Bana eчvahlar __,___ e ч v a h la r __ olsun _¨ Bugüne olanlar olmuş´ [ чarın güzel olsun ] ! O şimdi _b e l k i __huzurla uчur . ~ Şarkımızı başkasına söчler [I]Hiç içi чanmadan ona ` c a n ı m ´ der.. . Hala _ç o c u k m u ş * _ bu gönül ~ Hemen incinir ´ hemen kırılır чenilirse iчileşmez kolaч . * Burada ____________ч a ş a m ___m ı ____ ka l ı r __? _.._ .. gökyüzünde kaLsın eLLer eLime deymesin..Hergün ağLadım ya ßen kimse duymasın.. | |
| <||?||keNdi ciNaYeTiMde beN biR KaTiLiM||?||> Söylemeden Git ! Söyleyemediklerin de Burada Kalsın Ben Yaşarım Onları Halim yalın son sireni benim için çalın. ||[5iah ßeaz ßiRr Hayat Ya$ı0rmM Moruqq..!! ßendn r3nkLi ifaDeLr ßkLeme SıkıLdım $éhiRden.. aynı RépLikLéRdénN.. $u "a$k" dedkLeri neRde ßén yiné sévéRim séviLirim sén ßiLméséndé oLurR Adı vaЯ кénDi yoкLrdan ßıкdım ||AsLa KayBettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!! || GeLeceğiM ßeKLe DeDi... ßeN ßeKLeMeDiM o Da GeLmeDi... öLüm Gißi ßir ŞeYDi aMa KiMSe öLmedi...! Kaybettin Beni ! Ama ÜzüLme .. Sana çok Kız Var Kaldırım Köşelerinde ! körDen deqiL nankÖrden Yüzsüzden deqiL 2 yüzLüden Tipi ßozuktan deqiL Sütü ßozukTn kOork !! Pişmanım..HerkEzi inSan SanıpTa saçmaLadım KaLßimde ßi çoK kişin adı var kiminiN aLtı kiminin de -ü-S-t-ü- çizili.. sOlduRup yeŞil bahaRımı Gittim Senden..! zeKa yaŞın bana abLa deRken benimLe Laf daLaşına qiRmek ne haDdine...(!) seBeb[SİZ]fırTına...(!) AκLı BéL aLтı ÇaLışaή AbazaLar... Sévdiqiήi aLdaтıp мariféт Saήaή ApтaLLar... Béήdéή Uzaκ oLsnLr !! ĸırıLâп béήмiiм hêp ؟? Şįмdį Sırâ sêпdê gįβį ĸâLβήê çêLįĸ γêLêĸ мį †âĸ†ıп âcıмâz sâпĸį βiLorum βήi sєviOsή βiLorm βήa †apıOsn şήu βiL βή sєήdή ήfrє† єdiOrm bei kaLßinDe aRa khm isDerqi öLmei beimLe öLmee vaRmısN ShN BU SnoRyhaDa ouunChaq bebeqsHn beim iÇhn. . Senshz qeCn qaRa qeCeLeRn aCsıNı iÇime hpseDrm. . !! Dün shizi dhaNıdm buqn hiç bhıRınızı haTrLamıoRm. . qöRemesmDe kaLßm seNy isDer buTn qüÇnLe hayKır son neFesıne kaDar "ßen ßuRdaım" De heRßiR saNienn hesaßını veRıorz. . ßeNi bhaNa bıRaq. seN bhunLaRh yaPıchaq kaDar azaLıqsan ßnDe bunLarh duyaChak kaDar zavaLLım. . !! ßu seNoryaDa aDh bıLe yhoKKn bhu şıLLıkDa khım. .?xS deiLim biRşein oLamaDhm hçbişein. . !! Yeni bi qüne achtıqmda qözLerimi .. YaLnızLıqn yanı bashmda öylece durup baqar oLdu.. Genish zamanLa bashLayan cümLeLerin aynı sn qibi.. Hepsi qercheqLeshmeyeceq rüyaLarım sanqi .. ~a$qımLa £riRrMisn ? ~ Da-Ya-Na-Mam |YaLan.| DayanıRım inan! Korku Ferjeqsİn qİ Sayqı DuySunlr ..! Gözümü ßoyamaya CaLı$ma OLum ßénim Dünyam Zati Rénqarénk! GözLerimi AçSamda Sen ÇıkSan KarŞıma ' yaLnızLıĞım ‘ nOtaSı ekSik kaLmıs biR tüRkünün ÖyküSüdüR Artık..! ßekLiyOrum ama yOksun haSretim Sana..! Senden GeLicek 2 SatıRa arTık kıSacümLeLer kuruy0rum sevDikLerim sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu qibi yoLa çıkTım yarınLara(!).. 'ßir tanrının haLüsîLaSy0nLarıyımm ' .|..| #: Sevdim işte ötesiyok... mutLuLuk toz pemBe buLutLarn arksnda sakLanan Gökkuşağındymış[: ... YoU Are Missinq İn My HeArt.. Ben senin SaçLarını SuçLar bakışLarını Geveze SusuşLaRını biLe ÖzLedim ^^ . iLksin..! smdiLik soN.. hiC bi suRéT "sen" oLamaz.. asLa yerini kimsé aLamazz..! Oynanan Son Perdeydi Hersey Sona erdi SiL unut Beni Ummadıklarım adam olurken... Adam dediklerim insan bile olamamış.! Kimseye inancım kaLmamı$ken qirdin hayatıma..KaLßimin hakimi oLdun! vazgeçiLmezim oLdun! ^^ba$kası yüZünden devriLmem artık...biLseLer iÇimde kimLer yıkıLdı..!!! *SoruLarınızın CevapLarını ßakışLarımdan ßuLun ! yaLnız kaLmak biR İlaç MıdıR ? yOksSa hAstaLıĞın taaA KendiSi Mi ? ßen GideRim...Sen kAaL yeRindE GidiyOrum...İçindE ßenim Bile OlmadıĞım SeSsiz,Sakin biR ŞehiRe düŞtüm kÖr Kuyuna...diLendim SuyuNaA... yaLvaRdım kAranLıĞa duyAn Olmadı... AnLamayCaĞını biLe biLe... sOn Kez Umut yeŞeRtmeK İçin GeLdim...<3 SendE ßeni ' ßenim kAdaR ' ÖzLedin Mi ? | |
| Konu: Geri: Dev nick arşivi Çarş. Haz. 17, 2009 10:39 am | |
| Aklim sende kaliyor gözden uzak olunca omuzunda uyusam bütün ömrüm boyunca..
Ben kendimden vazgectim ama senden vazgecemem
ben agladim o güldü ben üzüldüm o sevindi..
sana tek bed duam allahından bulasin
Hayat öyle bir oyun ki ne rolü var ne sanesi.. Bu kalb bir sende titrer..
Seni iyi gördüm diyorsun yalana bakarmisin.
Hatiralar sayfa sayfa kalbim desen parca parca..
Askin gururu olmaz olamaz..
Bir insanin üstüne vazla varma cünki o insani zamanla kayibedersin..
tutunacak bir dalim vardi oda sonunda koptu..
ben hep özledim onu yanimdayken bile özlüyorum..
yanimda olsan bile cok uzaksin bana
alisma bana neyapacagim belli olmaz bugün varim yarin birden yok olurum..
Ben dogarken etrafimda herkes gülerken ben aglardim,simdiyse degisen birsey yok
canimi hissetmeyecek kadar acizim.. sen uzak bir hayalsin
Aşk 1 sabunsa Köpürt Beni Pakizee
·# «« گє٧๓єҝ עű®єҝ ìگťє® »»
Manıta N0 Dır Dır Yes Makara Yes Gır Gır
¤°± ¢®@Z¥ ±°¤
[[[ ¤ TîîK¥ ¤ ]]]
Hatalıysam sıkıysa ara
yakLa$ yamaCıma uLa$ amaCıNa!!
VarLıqın "TıN" yokLuqun "FiFi" !
ИoO PaИi¢ !!!.....ИoO Hey¢aИ bИ Koycaм sИ sus¢aИ
. - adí ;; '' T'' sOyadi ;; '' D '' yerí ;; '' KALBÍM '' degerí ;; '' ÓMRÚM ''
*·$6·#//▀▄㋡ qudzhaL GothicA ㋡▀▄\·$14*·#·$1·& *My Lifé is death !!| ßU DünyaDa KonuK*m ßu DünYaDaN KopUk*m !!
öykü berk yaz 3131 e yolla evlerinin önündeki boyalı direk g*üne girsin
sheN woDafoNe qBy aNı yaShaaqeN pheN tuRqhCeeL qBy heR yerDe sheNy çeqeMem
BeNi beeNiy0saN ma$aLLah ; istiy0saN iN$aLLah Dé...
[Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime] [ALT+F4] le Kapandı Tüm [uMuTLaRım bAşArDın]
hadi gel bi oyun oynayalım..sen benim hayallerimle ben senin hayatınla…warmısın?
fuLL time şerefsiz oLacaqına , part time insan oLL
†ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0o..! ( - ßђєи..! ≈ λsк..! ) ßi..! Siq†iя qi†..!!!
!nsanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT...!!
aLem a$ıqq oLuo Sonra aLqoLiqq... ßende Kendime A$ıqım Hemde Platoniqq
bende sewmeq istemesmiyim hiç ama napıyım gönlüm piç... içimdeqi piç bıraqma beni hiç...!!!
Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???
[FONT='ɼ]///^^^__RaPoRsUz DeLi__^^^///..7/24 online..///
[FONT='ɼ]If loving you is wrong, I don't wanna be right [Seni sevmek suc ise dogruyu istemiyorum][/b]
[FONT='ɼ]HayaTa AnLam YüqLüyoRum..%5(R)[/b] | |
| Konu: Geri: Dev nick arşivi Çarş. Haz. 17, 2009 10:39 am | |
| ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha çaLı$ yada acI çeKmeye aLı$ !
ßeLki qideceq dİe ßaşLaRsan hİç biRşey aLamazsIn ßu haYattaN.
yaVaş yaVaş kaBuLLeneLim senİn iLacIn benImm xP
Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN yiNe
ßisde böLe qüseLim ya kaßuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRqanI döneR yoL aLırsıN .
ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın. .
ßaNa haVa atıJam dİee kendİnİ kasma damaRındaqİİ kanIn biLe baNa hasDaaa xD
benIm oLan baNa kaLır geRi kaLan yoL aLır.
UmRumdışı - Zıt (Y)
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!
düNyada eşİmİs benseRimİs yoqh ama beNsemee çaLışan esiqh çoqH ( apuhahaha xD )
ne ßekaR ne iLişqiDee ßu aRaLaR saDece gaRiq ßiR çeLişkiDe xPP
aşqh böLedir heB biteR - seN sefeRsin adam qideR.
nefRetime biLe layıqh diiLsin biLirmisiN ?
daHa boyun bi Karı$ oTur dErsini çaLı$ kıZ pE$inde Ko$acağına AdaM oLmaya çaLı$
ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..
qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR !!
ZaTeN eN çOkDa Bu KoYdU yA BaNaAa....SeNiN gİdİşİnİ sEyReTmEk..
yaşaNmadan çözüLmeen sıR " benim "
DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM...
deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaqkK !
Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!!
kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar ! haDe BB :/
BeKLemEkte Güzel GerIYE DönEn sEn olUNCA..
koyveRdim hayatI .. :/ aCaBa dAhA GöReMeDiĞiM kAç YüZüN.kAÇ rEnGiN vAR bE HaYaT..
bitmez dediğin sewda buraya kadarmış.meğer mewsim yaz değil yalancı baharmış...
hayaT biR tiyatRo dediLer baNa biR roL verdiLer - eN acIsI bNmkiYdi - " öNce seF soNRa teRk eTh dediLer :/
Pa$a GönLüm İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! . .
Zülmü Alkı$LaYamNe Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi için GéçmiŞé Kalkıp Sövemem !
renqi yoqdu öLümün.soNu yoqdu buqünüN
GeLeceğiM ßeKLe DeDi... ßeN ßeKLeMeDiM o Da GeLmeDi... öLüm Gißi ßir ŞeYDi aMa KiMSe öLmedi...!
Çok masal anlatıldı,hepsinin sonunda ayrılık notunu okudu zanlı Benim hayatımı bir kişi yıktı,kalemimi kırdı,sözlükte sevgiliydi anlamı ..
uZuN GeCeLeRDe uYKuMSa ViRGüLüM,Bu KıSa CüMLeDe SoN NoKTaDıR öLüMüM.
HayaT öLe ßiR Karma$a Ki: Ya DoRu zmnDa YanLı$ inSaNı ÇıkaRıo Kar$ına, Ya Da yanLı$ zmnDa DoRu iNsaNıN Kayßına Ndn oLuyo.. aRtıK qüweN we MutLuLuğu ßuLmak Çoq zoR, İnsanLarı TanımaK ßir 0 kaDar İmkanSız! Ya zmNa yeNıLıoSun, Ya Ki$iye!!..
Ti$öRTüM ߀yaZ d€LLy'İm ßiRaS GöML€ğİm MaVi At€$ €d€RiMm Aßi / ahahaha kopp /
+ ßn isTemesemde HayaT haLa Devam £diyor ve zamaN haLa Su GiBi akıyOr.ve ßen kısırdöngü bi oyunun içindeym,LeveL aTLadımmı Hiç ßiLmiyorM PuanLarım siLindi ve gaLiba JeTonumda ßiTti Oyun ne kadar devam eder ßiLmiyorm ama ßn GameOver oLmasını bekLiyorm +
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé...!!!...
£ski Foto ' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....!
yaR baNa biR eqLence . .
bİs ne deLikanLıLar göRdüq güL güL öLdüqh ihihihihi
aşqh bi toBa benseRR öNce teqmeİ basaRsIn soNRa peşİnden koşaRsIn keh keh (:
Akan YaşLar, Değerimi BiLmeyen ŞerefsizLere SadaKam oLsun ..!
sen iki yüzLüsün … hangii tarafiina tüküreyim?!!
TakıLmış PLak Gbi Kendinizi TekrarLıyosunuzz ^^
YanLızLıık henüz 1bebeK qünden qüne büyüyecek !
ŞüpheciLiğimin seßeßi insanLar Ya da insan oLup insanLık dı$ı roL yapanLaR..!
İkinci EL Övqü TüccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun. ßénim Satacak MaLım Yok Ki Öwqüyé İhtiacım OLsun..!
Ruhumn fi$ini çekmk isdiOrm..!..
Elektronik etkiye şizofrenik tepki verdim sadece..!
DüqünLrde yanına qeLip seni dürterk "sıra sana qeLdi" diyen yaşLıLrdn sıkıLdıySn sende aynıSnı cenazeLrde onLara yapPsikoLojim Bosuk Yayında Emei Geçen Her Kesn ***
Dışarda Bana Bakanlar Umrumda Olmaz Çünkü ben Normalim onLar AnormaL .!
aRamısa qiRene 1 teqmeee.. xD
SaNa kaR$ı Nötr =)
Tık..! Tık..! Kim o ?..! (-ßen A$k..!-)ßi Si*Tir qiT yha.. !
' VodafoNe ne demi$??.. anı ya$a..! =)
.. ruHunuzZa veRneL dayaSam yumuşaRmı x|
Onun qüseL oLması iÇin makYaJ deqiL modifiye Lasım..! xD
' </3...Tércümanı yOk séssisLiqimin..!
- Ey salak qençLik. ßu kutsaL vatan msn'den-eMaiL'den atıLan mesajLarLa kurtuLmaz. ÖküzLüqün Lüzumu yok ... ^^ xD
MaLLardan uzak. HayvansaL vé saLaksaL ki$iLikLérdén uzak. qérçék insanLarLa Yéni ßir hayat*
*eLinde kaLa kaLa bir ø hayat kaLIr; ya$asan neye yarar? öLsen kime zarar?
papa öldü Hristiyan OLdunuz.. Hrant Öldü Ermeni Oldunuz..Dua edelimde BÜLENT ERSOY ÖLMESİN
Ba$ka koLLarda sabah demLenmeLerin rahat mı ? Bir anLıkda oLsa geLmiyor mu akLına güLü$Lerim
HayaT HoŞTur, AşkLar ßoşTur... SewmE ßoşVeR, PeŞinDe KoşTuR
bitmez dediğin sewda buraya kadarmış. meğer mewsim yaz değil yalancı baharmış...
qeLen qiDen ßeNi YoRmazz’! ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz...’! | |
| Konu: Geri: Dev nick arşivi Çarş. Haz. 17, 2009 10:40 am | |
| YağmurLA yarışTım bugéCé... ߀n ağLadım, o ağLAdı... RüzgarLa doLAştım bu saßah o €sTi, ߀n "sustum"...
haaDıMa föNn çeqHseM düSeLirMiqiEe..xDxD
aShq baSyTtiR oLurSa naSipTr oLmaSsa...hassddiR
qaLbyM iLdihaP saLqıLr..heR saRsınTıda seVqiM miqRoB qaBar..!
sarFediLeN her Bir söZz..aqLamaqhLı her Bir qöZz..biR qöRdüqüM oLdyy..çöSebiLrseN hDy çöZz...!!
sHenY unuDDuM zaNma Her qöPeqh havLadııNda AqLımDasın..!!
’uNuturM’’diorSuN..unuDabiLceqhMsn..??pHen sheNden bi parÇaıM..söqüP adaBiLceqhMsn..??haDy qoPart parMaaNı..qıaBiLeceqhMsn..??pHen sheNiN qoParttııN parMaıNdan aqaN qaN deiL..qeRie qaLan aCııM..daaNabiLceqhMsn..??
ҳ̸Ҳ̸ҳ saLLasaM eLiyMy buLruM eLLysNy baNa ebeN biLe hasDa sHen düShüN qeriSyNyy ҳ̸Ҳ̸ҳ
AsHqıN foRmüLü= Küfür Ettiğim İçin Özür Dİlerim x ****² x ****³-½ ½+[(Küfür Ettiğim İçin Özür Dİlerim x ****²) - (Küfür Ettiğim İçin Özür Dİlerim - Küfür Ettiğim İçin Özür Dİlerim+½)³]²**** x ****²x ****³-½ ½+ aq Taa ...
şıMarıqhMıııM..??ehhD..! uqaLaMııM..??ehhD..! deNqeSisMiiM..??ehhD..! uYusMuuM..??ehhD..! qıCıqhMııM..?ehhD..! qeNdyMy joqH seBioruM beee..!!
ArqaNa biLe baqhMa ‘pHen buradaıM yaLn aShqıN sheNde qaLsıN’...!!
bi roCqeR heRşeİi qeRyDe bıRoCqeRr..!!
fasLa RaaDıM..!!RaaDsıS eDrMii..??edSe biLe..!!FaRq eDrMii..??
1... 2... <3... Zaman BidDy BuuuuM
qaLbyM uZaqh duR pHenDn...aqLıMa qeDirMe oNu...o qiDmeqH isDedY...qiDDy ve biDDy...
seFmEe pHeNyy...! uMurSaMa...! yaShaMıshıM...! öLmüShüM...!qiMn uMruNDa...!
sHeN pHen = biSiS sHeN – pHeN = hiÇiS sHeN x pHeN = heRşeiS sHeN / pHeN = böLüneMeiS
yüReqiM tiq taqLarDa..saaD bNa 5 qaLdyy..
biZ 3 qiShiiDiqh...phen qeyFiM ve qaHyaSıı..xD
haaD bi sıNawSa aL o qaaDı qöDüNe soqH hoJam phen çıqıoRuMm...!
pLayBoy oLmaa çaLıshıRqeN qısLarıN pLaysTatioNu oLanLar...! qoMiqhSiniSs...!!
beiNimDeqi deqH qüÇ oLan nefRetiMe tHaNq yoU..neFreTiMy çeqeMeeN heRqeSe FuCq yoU..
HaaD marROCK haDy quduROCK
qeŞqe heP çoCuqh qaLsaqhDa qaLpLeriMiS yeiNe disLeiMiS qaNasa..
Bi yeiNiMi qeSdiN ajaBA miSs qiBy hıAr qoqDudaa
bıRaqh LaN aShqı maSaüsTÜnDen siLqiDSiN..beLLeqinDeMy qaLdı..? forMaD aDh siTirSin qiDsiN..!!
DehshetiM,ManyaqM,Laf SokaRim,YeRse uqRass BakaLim..
YüreqiMdeqiE yoL deNha qöDüN yerSe qeÇrsiN ! adaM oLanıDa qöRdüqH anCa LafLa siqerSiN
aShq yaS boShLuqh bıRaqh..bıRaqh öLe qaLsıN..
yoqLuquN sNa bnDn yaqıN..aRdıqH oNa aShııM..
o.O aHırDaMı büüDüN ne Bu maLLıqh^^ o.O [B]
[size=16]her güzL şey ßidermş..aSk NedenSiz Sevmekmş
birR çıqLıqK buLsamM ! hiç sSusmayanN , yaDa biR cümLe beniİ anLatanN !
öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє?.göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor
Siz entel dantel işlerle uğraşırken biz arka sokaklarda racon kesiyorduk
Seviyorsan yanımda kal sevmiyorsan ufaktan ufaktan yol al
Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???
HaYaTıMıN GeRÇeK öYKüLeRiNe aYRıLaN Bi FiLMiN SouNTraCkiNdeiM.. ÖyLe BiR aN YaŞaDıMKi CeNNeTiDe HiSSeTTiM CeHeNNeMiDe...
Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???:
O melek yüzün, benim güleryüzüm. Şimdi geçmişim hüzün, sensiz yaşanmış her bir gün... Senden başka, artık düşemem aşka.
dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq
SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR.........
aLoNe DaNcEr PuPpEt
╔╗ ♥ ║║╔═╦╦╦═╗ ║╚╣║║║║╩╣ ╚═╩═╩═╩═╝ coca cola reklamlarındaki penguen gibisin.Dört kapak versem gelir misin ??
» ßeny çekemeyenLer ''anten'' taKtırSıN « я&в мυѕι¢ ιη мє
-ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..!
Geçmi$imi çöpe Attmı..Karı$tırın özenTiLEr
-Ben ne erkekler gördüm....Gül gül öLdüm
ºº¢ığLığım boğâzımı késti, kânâ(yâ)mâDım -dé hâLindéyim âcıLârın.ººº
♣▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒♣
.......DÜş pé$indeySén düŞ pé$imé...
ßana Şımarık Diyenin DiLini Koparır,Eline Veririm !
Her AdımımDa DeriNe Ö.L.Ü.Y.O.R.U.M.. !
**Nikahına beni de çağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn :d:d:d
erkekler kadınlar önce yaratılmış olabilir ama her şaheserden önce bir kabataslak vardır
acele kan aranıyor grubu fark etmez(imza: vampir
yaLnızLıktan sessiz harfLeR seçeRsin…
^^ hérséЧ b0mb0q ... wé yiné kimsé y0q..!! BirRr köçüçük çocukK vaRmıshHh aLTına sıCar sıCar ağLarmıshHh
ßugünlerde yeni hobim seni üzmek artık zorum alış
aşqq her daqqa qıwırırr .. <3
taßiri caiz değiL,numunem yoq sende kaLsın asLım..!!!
en qüseL çirqin bnmm varmı uLen..!!
Lคภєtlเ.ђคtยภ [Kan DamLar Dokunduğun YerLerden..!]
darĸneѕѕ qυenCн...
×●×●×эѕяђaяħєйqűѕ змǿ×●×●×
HaYaT mOtRoCk HaDi KuDuRoCk
SeytaNa SöLicEm ArtIk $u TüyüNÜ bEnDeN AlSIN
;×___;mëin asKiim;___×;´¯`»WiLL dich niiiie verLiern× (seni asla kaybetmek istemiom)
Wenn du mich siehst sag masallah, wenn du mich willst sag insallah. (Beni görünce masallah de, beni istiosan insallah de.)
saDisTTir iNsnLar qeNdiLerinE UuquN maZoşiSt araLar.. sorada quLLanıR quLLanıR adarLarr..!!
qöZe baTmak iÇİn doqmŞum Neden SıRadan oLmaya çalIşıymqi
2 qRaM saBrm faaDı oNudAa aLdıLr!! qüÇücüqHh bi qaLbyM faaDı.. iÇinE sıÇıp qırDıLaRr!! x(
HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$..SeNde Yarı Yarıya BeNimSin .!.
‘’uNuturM’’diorSuN..unuDabiLceqhMsn..??pHen sheNden bi parÇaıM..söqüP adaBiLceqhMsn..??haDy qoPart parMaaNı..qıaBiLeceqhMsn..??pHen sheNiN qoParttııN parMaıNdan aqaN qaN deiL..qeRie qaLan aCııM..daaNabiLceqhMsn..??
mudLu edeMiijeqhSen..meShquL edMiiJeqhsiiN..x)
ҳ̸Ҳ̸ҳ saLLasaM eLiyMy buLruM eLLysNy baNa ebeN biLe hasDa sHen düShüN qeriSyNyy ҳ̸Ҳ̸ҳ
Ashq quM saaDy qiByDir qaLp doLarqeN beiN boShaLııR
şıMarıqhMıııM..??ehhD..! uqaLaMııM..??ehhD..! deNqeSisMiiM..??ehhD..! uYusMuuM..??ehhD..! qıCıqhMııM..?ehhD..! qeNdyMy joqH seBioruM beee..!!
1... 2... <3... Zaman BidDy BuuuuM | |
| Konu: Geri: Dev nick arşivi Çarş. Haz. 17, 2009 10:41 am | |
| ~Aşk için kurduğum "düşlerin" yerini.. Kocaman "yanılgılar" almış
-biTmiO hÇ derdim.^^ne karısık bi hayad bu..!
öLdürmeyen acı güçLendirir.ßeni güçLendiricek her$eye warım.
Anlat onlara peri masalının kötü bittiğini
ÇizGiLere BaSmaDan YürüYen inSanLarDAnım.
hEr PİyOn PoTaNsiyeL ßİr vEziRDir.
вαzєη кα∂єяι вєℓιяℓєя уαzı уα∂α тυяα..
inSan oğLu nankÖrdüR değer weRmez kimseye .,bende inSan^m sonuçta fasLasıNı bekLeme .!
Sahip Olacaklarımla Değil, Sahip Olduklarımla İlgileniyorum. Bu Yüzden Hiç Kimseyi Aramıyorum !
Sewilirken Uyuyordun! Şimdi SEN Sew , Böl Uykunu..!
Beynindeki topiklerin mozaikleri tamamlandımı
* ♂+♀=♥ *
=>İsyan çünkü duvarları insan yarattı doğadanmı korktu ki kendini betonla kapattı!..
eĞilim sizin giBi oLmamda ! gökdelenlerdeN tüKürücem SuratınıZaa (alayına)
Her fotoğraf bir hikayedir ve her hikaye zamana yenildiğinden gözyaşı sebebidir..
hapSσLмuş haγaLLєяiм
iηaтςı düzєηLєяiм
haLвuкi вєη кiмiм ηєγiм
кaвuL єdєяiм γaηLız кaLdıγSaм
γa γaηLız кaLdığıмı SaηdıγSaм
вσмвσş вiя düzєηdєγiм
qizLєηмiş SєωєηLєяiм
haLвuкi вєη γiηє вєηiм
Q∑l дмд Qiiiiтм∑ дѕкіііііім ‹З
YAKSAN ßiLE ßEDENiMI, ßEN D0GARiM YiNE KÜLLERiMDEN... GüCüN VARSA DURDUR ßENi !!!
вiттi мiiİ SöLićєqLєяİη .. Sєη ωє qєяєqSiz тüм ćüмLєLєяİη
Sαηмα Sєη qiDiηcє ßєρ Hєρ AqLαDιм Nє Yαѕ Tυттυм Nє Kαяα ßαqLαDιм,ßiя qєяcєqi qєcтє σLѕα AηLαDιм KαDєяiмDiя DєDiм 'ÜzüLмєDiм кi..'
ßu Dünyada Ne Deqerimiz Oldu.......NeDe Değer VeReN Oldu......NeDe OLsa Aci CekenLeRdeNiz.
KankA dur burdA kaLbimi deşiyooLaaar,Beni sevdğimE pşmAn eder onLaaar!!
ѕöz ßιттι şιмdι ѕυѕмα zαмαиı !! dιLѕιzdıя ßєиιм ѕєνмєLєяιм...özLєує¢єğιмι ßιLѕємdє ѕєѕѕιzdıя gιdιşLєяιм...υмυdυм ιѕуαиdα ιѕуαиıм кαяαиLıктα...
HayaT ßir EMANETSE ßırAKTIGIN YERDEYİZ HayaT ßir OYUNSA KRALİNİ OYNARİZ HayaT SevMEKSE ÖLÜMÜNE SEVERİZ
biz 10 yaşında hayata,16 yaşında aşkımıza,18 yaşında dünmyaya rest çekmişiz.... satmayız bes kurusa ne askımıza nede kankamızı.!
++++++gercekler acıdır ve gercekler acıtır..!
Dünyada Eşim Benzerim Yok Ama Benzemeye Çalışan Ezik Çok !!!!
Sevmeye €ngel değiL mesafeLer.. Geçici ßu ayrıLık.... ßir rüya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T..
*dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq
*Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim
sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazar demiş ya''sen git aşk bana kalsın.. bende diorumki"BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..!
*Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git güLe güLe
*Gecnın 1 Yarısı Başlıyrsa Çığlıgım Duyulsun Diye Dgl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Yürek Görmdn'de Svmeyi Blr
bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM...!!!
*Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa...
*İşini Şansa ßırakmak İstiyorsan ßir Zarda Sen At Zarlar ßenim Elimde Oyunu ßen Kurarım Sıkılırsam Senden Oyunu ßen ßozarım!!
*canım sıkkın ßu araLar .. kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde daLıp gidiyorum..ßir yerLerde ışık war;görüyorum ama dokunamıyorum
*ßeni çeken çeker çekmeyen çeker gider...kopacaksa kopsun ßitecekse ßitsin ßeni sevmeyen warsa ...tir(YASAK KELİME) oLup gitsin
Kalbe vurdum kiliti ...tir(YASAK KELİME) ettim aşkı!!
ßαηα уαяıηıη gєтιяє¢єğι кιşι ѕєη ∂єğιℓѕєη єğєя,уяη σℓмαѕıη вgη вαηα уєтєя...!!
яυнυм вєηι тєякєттι уαηℓızıм....
ßU DünyaDa KonuKsuN ßu DünYaDaN KopUksuN
Beni Beyninden Silmiş Olabilirsin Ama Kalbinde Hala Ben Hüküm SÜRÜYORUM..
Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßöyle ßenim için hüzündür a$k!!!!!
.....YAKIP BÜTÜN AŞKIMI KÜLÜ MAZİYE GÖMDÜM YAŞANILAN SEVDAYI SENİ KALBİME GÖMDÜM......
n e g ö z l e r i n d e b i a n l a m n e d e s ö z l e r i n d e b i ç i k a r a r a r i m , h a y a t i k u r a l l a r a g ö r e d e g i l k a f a m a g ö r e y a s a r i m . . . !
FOrMat ATtım ANıLaRıma.........
Ooofff n yaptm bn sna, nicin boguosn Yalan A$kınla..Can yakmaksa, yaktin iste.. İntikamsa, aldin iste..Bitirmekse tükendim biLe
BIR AVUCTU ARADIGIM, YUREGIMI KOYACAGIM, BIR CIFT GOZDU, GOZUMDEN SAKINACAGIM BAKMAYA KIYAMAYACAGIM. NE SAIRLEIN MISRALARINDA NEDE PICASSONUN MONALISASINDA.
YURUYORUM YINE SOKAKLARDA, YAGMUR YAGIYOR SACLARIMA, SUZULUP KARISIYOR GOZ YASLARIMA, DAYANAMIYORUM YOKLUGUNA, GEL GOTUR BENI UZAKLARA.
AKLIMDAYDIN GUN GECEYE DEVRILDIGINDE, GECE UZUNDU, YAGMURLUYDU, HAVA SOGUK SEN UZAKTIN! OYSA BIR SEN VARDIN ICIMI ISITACAK.
GECE YORULMUS OTURUR BASUCUMDA, YALNIZLIKSA UYUYA KALMIS YATAGIMDA, GOZ YASLARIM BIR ARKADASTAN ODUNC, AGLAYIP GERIVERECEGIM...
GONUL ISTERDIKI CAGRILARIMIZA CAGRI ATILSIN. GONUL ISTERDIKI SEVDIGIMIZ ARASIN! HERNEYSE GONUL BUNADA ALISIRSIN!
YALNIZLIGIN BOYLESI HAYAL ETMEK BILE MUMKUN DEGIL, AMA GERCEK, HAYALIN OTESINDE. BIR SU DAMLASI YALNIZ BIR OKYANUSUN ICINDE, OYSA BINLERCE DAMLAYLA IC ICE!
ISSIZ BASI BOS DERYADA GEZIYORUM. YALNIZLIGIN ADINI SENIN ADININ YANINA YAZIYORUM, YAZIYORUM DURMAKSIZIN, HAYKIRIYORUM DUNYAYA BICARESIZLIGIMI!
KENDIMIZE UZAK BIR RUZGARIZ BIZ, UZERINE KUS KONMAYAN AGACLAR GIBI DURDUGUMUZ YERDE OLUR GIDERIZ. BIR BASKA ALEMDE KENDIMIZ OLMADAN ESERIZ.
BIR CICEGIN ACMAK ICIN SEBEPLER BULDUGU GIBI, YASAMA DAIR SEBEPLER BULMAK ICIN YASIYORUM. EGER BIR GUN GELIRDE YASAMAK ICIN BIR SEBEP BULAMAZSAM OLMEK ICIN BIR SEBEP BULMUSUM DEMEKTIR.
ELLERIMI HER UZATISIMDA BOSLUKTA KALIYOR, HER GUN KURDUGUM DUSLER HEP BOSA CIKIYOR, NE OLDUGUNU BILMIYORUM AMA, BIRILERI DUSLERIMDE HICKIRARAK AGLIYOR.
YOKLUGUN SIRTIMA SAPLANDI BIR BICAK GIBI AKITIR TASA, TOPRAGA KANIMI DUNYA SENINLE AYDINLIK VE GUZELDI SIMDI BIN GUNES DOGSA GOTURMEZ KARANLIGIMI.
BIR YERLERE VARMADAN, NASIL BOYLE HIC DURMADAN AKIP GIDIYOR GUNLER. YASAM DIYE VERDIGIN BUMU SOYLE. O MU SIRTIMA SAPLADIGIN HANCER!
DAYANMAK ZOR YALNIZLIGINA AKSAMLARIN, UNUTMAK MUMKUN DEGIL SENI BIR SARKI GIBI AGIR AGIR ILERLEYEN BU ZAMAN ICINDE, HER AN BIR SARHOSLUKTUR SENSIZLIGIN VERDIGI.
SU ANDA HICBIRSEY MUMKUN DEGIL. SU ANDA HERSEYDEN AYRI, HERSEYDEN UZAK VE HERSEYDEN MAHRUMUM BEN. SU ANDA SADECE YALNIZLIK VE KAHIR.
ANLATSAM DERDIMI KIMSE ANLAMAZ, PERISAN HALIME GOLGEM ACIMAZ, OLSEMDE ARDIMDAN BIR KUL AGLAMAZ, BIR DOST ARIYORUM BULAMIYORUM!
GECENIN KARANLIGI ODAMA VURUYOR, YASADIKCA YALNIZLIGIMI HISSEDIYORUM, OYLE ACI VERIYORKI BANA, ACIMI KADEHLERLE PAYLASIYORUM.
KIMSESIZ CARESIZ BIRIYIM BEN, KADER BANA GULMUYOR KI BITSIN CILEM, NE YAPSAM NE ETSEM BILMIYORUM BEN, SENI DUSUNMEZSEM BITMIYOR CILEM...
BIRAKIP GITMEK NE GUCMUS MEGER SANA MUTLULUK HUZUR DILERIM SENI SEVMEK BIR SUCSA EGER SENI SEVDIGIM ICIN OZUR DILERIM.
HER GUNUMDE AYRI CILE, DERT USTUNE DERTLER DILE, BULAMAZSAM DERMAN BILE, INAN DERTLER YETMEZ BANA...
ѕєη σℓмαѕαη уαѕαямι вυ кαℓρ ѕαηιуσяѕυη؟ уσкℓυgυηα αℓιѕмαк вєηι мαнƒ є∂ιуσя!!
αℓℓαнтαη тєк ιѕтє∂ιgιм ѕєηι öℓмє∂єη ѕση ∂єƒα göяєуιм!!!
нєя ∂αкιкα ιѕмιηι ƒιѕιℓ∂αуαη ∂υ∂αкℓαя вєηιм мι؟
ѕєηι вιяαкιρ gι∂ємєм αя∂ιм∂α ѕєν∂αη ναя...
ѕєη σℓмα∂αη ηєяєує кα∂αя уαѕαяιм вιℓмιуσяυм...
υzαтмα єℓℓєяιηι υzαк σℓѕυη ιѕтємєz вєη∂єη αℓ∂ιкℓαяιηι νєямєує gü¢üη уєтмєz!!
"A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK | |
| Konu: Geri: Dev nick arşivi Çarş. Haz. 17, 2009 10:42 am | |
| günéş ßâtmıış banané éLLéЯin Yok kimé né !.
rüyaLarımda gördüm hep yanımda yoktuki rüyaLarda sarıLdım uzaktın ya sen
ßitti unuTTum isde ßu seFer gercekdn son sndım
RaSt qéLdiim Tüm İnSanLaR Sŋi ßŋa aŋLatяLaR
βп άRтk seпγ kпDime çeKmekdп vάzqeÇdm,βi zmпŁr seпγ vrγά kпDmdп βiŁe çok sevrdm !
hγтά тµтµqпdm herşeγ düşmüş,γάrıпımı µпµттm herkes küSmş,iÇdiğim soп siqRά βiŁe şmDidп söпm$..
oŁmάsάγdı dosтŁάrım , βµ qп hάγάттά oŁmάSdm.
kırıŁdı kάŁβm dzŁr mi söŁe.
kάfάm dµmάпŁı,qözŁerde γάşŁı,βпi qöreп herkes βerdµşh sάпdı..
kör eddi άşkıγŁά βeпi,άh kάhreтsп άşKm seviOrm Łп γiпede seпγ.
ΛппΣ вΣП вûчûûП¢Σ қιЧΛмΣ† ΛŁΛмΣ†i ΘŁυ¢Λм (A)
DuyMadıN SeSiMi ßen aqLarKenN qörMediN qece qüNdüs peqLerKenNnN
Ay Laß yuu
birLes$$TiRen nyDi eLLerimizi
KaLbm snDn vazgecmieCeK
SaKın ßenDen a$q diLenMe ! Hani ßuLmuşTun e$ini ? Kim ÇaLdıySa YüReqini oNa SöLe o SaLLasın ße$iqini
eskıden sewdıqım seyler sımdı.satılık!
Yazık.!
Bitmek zorunda kaldık, Aşkı itmek zorunda kaldık! Aşk bize göre değildi belki Yittik itildik ama yetinemedik..
Loading . .
dÜsLeRimDe qaLL..(plss)
Lades'M oL .. hiç çıkma akLımdan ..xD
♥LOVЭ.ЧOU ѕσηѕυzα dєк ѕαdєcє O
ßak güLümSüyorum yine Sırf Sen yanımdaSın diye GözLerinden damLayan inci taneLeride ne !
Sen ASK mısın yoksa ASK sen mi
Senden adam olmaz adamım sensiz de olmaz
Yüzlerce Sen Sadece Ben (:
1 rüyayDın ama artıK qünaYdın (:
вız нєρ уαяıм кαℓ∂ıк
вı мαѕαℓ qıвı
Yüreğim seni çok sevdi!"
Öyle bir hayat yaşadım ki;
Cenneti de gördüm cehennemi de
Öyle bir aşk yaşadım ki;
Tutkuyu da gördüm pes etmeyi de
*EsenLer merkez kafasına göre herkes çatıLır ka$Lar kesiLir ßaşLar en güzeL aşkLar esenLerde ßaşLar..!!!
unuTmaq néden bu kadaR zoR !!
eSenLer KızıYım beN heR söZe aLınıP aqLAmaM,SNn qiBiLeri taqMam haDy iKile ,emBesiLLerLe uqRaŞaMaM
Benden kurtulmak istersin
Umutsuz her kaçışında
[ İlacın için dönersin yine * bana *]
...öyLe böyLe deRken...dokunmu$um eLLerine hissetmeden...bakmı$şım gözlerine görmeden...ağlamı$ım gözya$ı dökmeden...
sen son aşkım son ümidim oLacaksın
"O"nu NasıL Séwdiğimi o Vicdansız Hiç BiLméz ki ...
unutmak beni yoRmazda.. unutuLmak sana koymaz mı .. !
Aklımdan silemedim nerdesin...?
5εωmεsεпdε Ьεпi „ özLεdim 5εsiпi
$êñGîttîñßêñKåldim¥îñêêê¿? her zamanolduğu gibi....ardınabilebakmadın...
ßuмuduяßaηaяєωaqöяdüğüη?! кiмSєLєя вiLмєS ßu ßiя кöяdüğüм !
öLmeK isTedim ama öLemedimm Anne..
Çok $ey biriktirdim içimde SöLe kurtuL dediLer SöLersem acır canım.. SöLemessem ben öLürüm..!
SızLamasn yüreğm .. [ S u s u o r u m .. ]
Ben 0nun 0lmaktan Başka 0nu Sevmekten Başka Bir Tek Nefes Aldım 0 Da 0 n u n Uğruna . .
Bu kez gerçekten dibine vurduk aşkın... Yaşasın acı...
böle mi son buLdu bu hikaye . . . sn yeter ki mutLu oL , bn çekerim acımızı (, . Veririm hespLarıı..
Unutmak kolay demistin alışırsın demistin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme
yıllar önceydi cokta güzeldi simdi düsününce. Benimsin demistin bende Senin
♥ éndLéss Lifé ♥
duvardaki reSmiN ßiLe..
qeri dönmez ßekLeme diyor !
aLayına yoL veRDiqimDe siz neRDeyDiniz ?
İnsan kıLığına Girmiş KöpekLerin Çıkardığı SesLere Ritim Tutup Dans Edicek KişiLikDeyim .
Ona şuna diiL Ben sadece daLqama bakarım..qerçekLer acıdır qerçeqim acıTırım
én KraLını köPéq qöRdüm soyTarısıyLa mı uqRaŞamıcam, haDé 2Lé
Beynindeki topiklerin mozaikleri tamamlandımı ¿ (.
Tek YanLış Sen oLsan Yinede Sen Derim (!)
Biz ağıR değiLiz..MiLLet hafif
“hiçbirşeyin ; bana "hiçbirşeysin " demesi umrumda dğL...”
“KoLay değiL veda sahnesinde yaLandan güLmek !”
Benim için kendini yakan tek dostum sigara'M | |
| Konu: Geri: Dev nick arşivi Çarş. Haz. 17, 2009 10:42 am | |
| Susarak özLüyorum Seni
nasL koptun seN bu meLekten sayıLmazsn seN eRkekten !
unutuRsun demi$tin zamanLa
yok " canımın iÇiii " . .!
Tek YanLış Sen oLsan Yinede Sen Derim (!)
“hiçbirşeyin ; bana "hiçbirşeysin " demesi umrumda dğL...”
“KoLay değiL veda sahnesinde yaLandan güLmek !”
SeviLecek Adam deĞildin Ama Sen aŞka dua eT
Minik kız çocuğu edasıyla kalbim!*..
Gitmek Kolay KaLıpta Sevmek oLay
DışımDa KahkahaLardan ßi SureT İçimde Kan ağLayan Küçük ßi meLeK !
VarLıqın "TıN" yokLuqun "FiFi" !
чiиє qєсє чαгıSı αkLıмdα Sєи * Sєиi özLüчогυм , Sєиi düSüиüчогυм hєг qєсє diиLє ЬєЬєiм Ьυ SözLєгi Sαиα * Sαиα söчLüогυм Sєиі ЬєkLiчогυм ‼:$
αSqмı dєdіи Ьαиα SαсмαLαdıи Seиі Sєωічогυм diчєиє iиαимα чоL ωєг Ьєиі єи Sои Ьıгαkıp qidєиdє Ьєиi hєгSєчdєи соk Sєωєгdi ЬоSωєг
yanıLgıLarımı yüzüme vurmayın
Şimdiden tüm yoLLar sana çıkıyor
Bir tek sen varsın düşLerimde *
2 Şéhir ,, 2 İnsan ,, ßirLikte Atan İki KaLp ßizimkisi
SewdimSewioRmSeweceqim ®
Umrumdα mı düичα
Kαlbiиi hissєdєrkєn ..
Üzülmem αrtıк чeter ! Demeк кi böчle kαder ,)
Hasяεtin acıya boğmuşsa bεnî ; gεLmεzsεn unutmak hakkım dεğîLmi ?
♥Sэшϊγoгuм Sэиϊ♥
δøЙsยzŁยк aTaRmı bu kaLp Sn oLmasan ?
qercek sewiLmei isdioSan sağLam sewmeLisin
Ben beni bıraqtıımda Sn bni bırakqma .
SnnLe öLe|Sie| xD
Sn bnm heRseimSn :$
qüLüSün qeLio0 akLıma.
qözLerime Cizdim Sni
aSqımın tek qerCeqi.
aCaba bLurmuSun bi bn daha ?
kaLbmde heR zmn tek kaLacakSın.! | |
| | | | Dev nick arşivi | |